Ervaringen beschijf ik regelmatig in blogs. Volg ze hier!
In de horeca praten we vaak over tijd. Of eigenlijk: over het gebrek eraan ...
Deze vakantie had ik eindelijk weer eens tijd. Tijd om rond te kijken, echt te kijken ...
Soms lijkt het alsof leren in de horeca vooral iets is voor erbij. Een cursus hier, een e-learning daar ...
"Het gedrag van gasten kun je als medewerker ook opmerken; er juist proactief op acteren ...
De horeca is veel meer dan alleen een sector waarin eten en drinken worden geserveerd. Het is een wereld van ...
In een snel veranderende wereld waarin de horeca steeds veeleisender en competitief wordt, ....
Bestaan ze nog? Een horecazaak waar alles gewoon klopt.
Non-verbale communicatie is een onderwerpt wat niet besproken wordt in opleidingen zoals luchtvaart, horeca en ..
Horecaprofessionals zijn meer dan vroeger bijzonder omdat ze in een steeds individualistischer wordende wereld ...
Regelmatig wordt op Social Media de video ‘Het terrasje’ van Lebbis gedeeld als een prachtig filmpje over hoe ...
Mijn vrouw en ik waren voor het eerst sinds lange tijd toerist in het buitenland. Na jaren ...
‘Het horecabedrijf heeft typische trekken, die het een eigen sfeer geven’ ....
Vaak zie je op Social Media de meest schrijnende blunders in gastvrijheid voorbijkomen ...
Maar meer dan dat: gastvrijheid is de hoeksteen van een succesvolle samenleving ...
Nu ik een paar dagen per week in het onderwijs werk heb ik meer tijd horeca te bezoeken. Verschillende horeca; ....
Op Deltion help ik nu mee met voorlichting op openavonden. Voorlichting geven over het MBO ....
Tijd is een mooi product en toch wordt er niet vaak bij stilgestaan. We hebben er zoveel en vaak mee te maken ...
Afsluiten én door! Gebrek aan professionalisme veroorzaakt onduidelijkheid en onzekerheid onder ...
Een les die een ontzettend grote impact maakte. De mooiste les tot nu toe ...